23.3.2009 maanantai
  Metsäkone oli saanut hommansa pelloilla tehtyä ja lavetti kävi hakemassa sen pois.  Asiat etenee…
Aloitin työt tuntia aikaisemmin (klo 7:00), koska päivällä kävin kampaajalla. Nyt on taas tosi lyhyet hiukset, juuri sellaiset, joista pidän!
  Ystäväni N:n kanssa soiteltiin illalla, hänen kisauransa Raivi-ruunan kanssa on lähtenyt tosi kivastikäyntiin.  Muutamat kisat takana ja sijoitus kaikista!  Toivotan N:lle ja Raiville onnea ja MENESTYSTÄ kisoihin jatkossakin!
  Ville-varsan omistaja T. soitteli myös illalla.  Oli viikonloppuna ollut kolarissa Yllättynyt, taxin kyydissä.  Taxikuski oli hermostunut, kun takapenkkiläiset olivat ruvenneet syömään grilliruokia ja ajanut talla tiskissä, oikealta oli tullut auto kylkeen juuri apumiehen kohdalle, jossa T. istui.  Turvatyynyt oli lauennut ja korvan tärykälvoon oli sen takia tullut reikä.  Onneksi mitään pahempaa ei sattunut, tietysti koko kroppa on kipeänä ja jumissa Itku.

25.3.2009 keskiviikko
  Aamulla lähdimme klo 8:20 junalla työporukan kanssa kohti Tamperetta tiimipalaveriin.  Kiva, että joskus palaveri on jossain muuallakin kuin Kuopiossa.
  Päivä kului siis palaveeratessa, illalla kävimme teatterissa katsomassa musikaalin ”Vuonna 85”.  Juoni siinä ei ollut kummoinen, mutta nautin todella musiikista!  Bändi oli hyvä ja laulut olivat aivan ihania, sieltä minun nuoruudestani.
  Teatterin jälkeen kävimme vielä iltapalalla Plevna-nimisessä ravintolassa, söin valtavan ihanan maksapihvin haudutetuilla vihanneksilla.  Kaikki annokset olivat Plevnassa valtavia ja näytti myös maistuvan kaikille.  Sekä musikaalia että ravintolaa voin suositella kaikille!

26.3.2009 torstai
  Edelleen Tampereella, ensin aamulla palaveria ja sitten junamatkailua.  Kuopiossa olimme takaisin klo 16 maissa.  Asemalta tulin kotiin vävy-M:n kyydillä.
  Tallihommat keskiviikkona ja torstaina tekivät tyttäreni-K sekä ystävämme-L.  Kiitos heille, ilman tälläisiä apuja en koskaan pääsisi mihinkään.
  Ja mikä ihaninta, K ja L olivat siivonneet myös meidän talon!  Vau, aivan ihanaa oli tulla kotiin siistiin ja puhtaaseen kotiin!

27.3.2009  perjantai
  Tänään oli tyttäreni K:n esimmäinen palkallinen työpäivä!  On se kiva, että pääsee tienaamaan omaa rahaa!  Itse olin aika väsynyt koko päivän, nämä reissut, vaikka eivät muiden mielestä olisikaan rankkoja, verottaa kyllä minun voimia ihan tolkuttomasti.
  N lähti illalla Suonenjoelle ystäviemme S:n ja J:n luo.  N:n ja J:n tarkoitus oli lähteä aamulla päijänneajoja katsomaan moottoripyörillä.  Hrrrr, lauanataiaamuksi on luvattu 15 asteen pakkasta!
  Karkkilakossa ei taida enää olla muita kuin minä ja N Itku  Eihän nuo nuoret pysty olemaan ilman karkkeja ja sipsejä, vaikka syytä kyllä olisi…

28.3.2009 lauantai
  N ja J lähtivät tosiaan päitsiä katsomaan ja moottoripyörillä Tukittu  On siinä kyllä urheiluhenkeä.  Illalla, kun N tuli kotiin, oli kyllä tyytyväinen reissuun.  Kivaa oli ollut ja pyörä oli toiminut moitteettomasti.
  Minä vietin aamupäivän harjaten ja pesten Brandy-herran…Kyllä se oli sen tarpeessakin, aikaa kului yli 2 tuntia…
  Lauantai-iltapäivän vietin Hamulassa Wanhan Koulun tallilla Taika Ry:n kokouksissa; esin pidimme hallituksen kokouksen ja sitten sääntömääräisen kevätkokouksen.  Voi sitä osaanottajamäärää!  Hallituksen lisäksi kevätkokouksessa oli YKSI muu seuran jäsen!
  Loppu ilta menikin löysäillessä sohvalla…

29.3.2009  sunnuntai
  Nyt se on sitten julkista; poikani M ja hänen avokkinsa M saavat vauvan syksyllä Cool  Ja minusta tulee mummo!!!  Vaan eipä ole kyllä yhtään mummomainen olo Nolostunut 
  Olen tätä asiaa pyöritellyt mielessäni, en oikein tiedä, mitä tästä ajattelisin.  Tai siis olen ihan oikeasti iloinen niiden puolesta, jotka ovat itsekin iloisia asiasta, mutta kun tällä asialla voi olla myös se kääntöpuoli... No, asioilla on tapana selvitä, joten uskon siihen nytkin.  Ehkä tämä mummoksi (tai mymmeliksi, kuten nuoret sanoivat) tuleminen on ollut minullekin sen verran suuri ”shokki”, että ajatukset eivät ole ihan järjestyksessä, vielä.
  Toivon koko sydämestäni, että kaikki sujuu hyvin, vauva on rakastettu ja hänestä kasvaa aikanaan hyvä ja viisas aikuinen Pusu
  Tänään meillä piti olla Lauran tunti, mutta peruimme sen; keli oli kamala (räntää satoi ja tuuli), minulle nousi kuume ja Kiti on ollut perjantaista lähtien päänsäryssä.  Yritämme ensi sunnutaina paremmalla menestyksellä.